طرز تهیه کیک اسفناج

درست کردن کیک اسفناج,نحوه پخت کیک اسفناج طرز تهیه کیک اسفناج

مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج: تخم مرغ 3 عدد، آرد، دو لیوان شکر، یک لیوان روغن، نصف لیوان پوره اسفناج، یک لیوان مایه خمیر شیمیایی، دو قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق غذاخوری مشک گلاب.

طرز تهیه کیک اسفناج : امروز با همین روش کیک درست کردم زرده و سفیده رو جدا کردم انقدر زدم که از جای تیغه های همزن بیرون بیاد بعد با شکر هم زدم مثل خامه بود، زرده ها رو با هل و روغن زدم و کم کم سفیده ها رو اضافه کردم، بعد یک لیوان پوره اسفناج و در آخر دو لیوان آرد، دو قاشق غذاخوری بیکینگ پودر الک کردم و هم زدم. با مقداری میله سپس آن را در قالب چرب شده می گذاریم و به مدت 45 دقیقه در فر 180 درجه می گذاریم نکات پخت کیک اسفناج: اسفناج ها را با کمی آب به مدت ده دقیقه روی آتش می گذارم تا بپزد. . با خنک شدن در مخلوط کن ریختم و پوره کردم و به مواد کیک اضافه کردم.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی گل سیر

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …